Patent

Posebno zasnovane lamele, sestavni del bioklimatske pergole Agava, so izdelane iz ekstrudiranega aluminija, so patentirane in zaščitene s patentom SI 24401 A.

Ta vodotesna strešna lamela je osnovni konstrukcijski element. V zaporedno sestavljivi kompoziciji tvori vodotesno nadkritje zunanjih površin, odporno na obremenitve, kot sta veter in sneg. Lamele se vrtijo in omogočajo odpiranje, s čimer uravnavajo senčenje in izpostavljenost soncu. To zagotavlja odličen zunanji bivalni prostor v vseh letnih časih in dolgotrajno uporabo.

Želite več informacij?
Posvetujte se z našimi strokovnjaki.

0 +
zaposlenih
0 +
prisotnost v državah
0 +
predstavitev na sejmih
0
let tradicije

Prednosti podjetja Soltec

INOVATIVNOST: nenehno se osredotočamo na razvoj. Smo razvojni strateški partner z visoko fleksibilnostjo in ponudbo nestandardnih rešitev, ki so skladne s tehnološkimi načrti in zahtevami projekta naših strank.

LASTNA PROIZVODNJA: naša glavna prednost so razvojno in tehnološko napredni procesi, ki nam zagotavljajo hitre in odgovorne rešitve za naše kupce.

UPRAVLJANJE KAKOVOSTI: ključno vodilo upravljanja kakovosti je nenehno izboljševanje naših izdelkov, storitev in procesov ter izpolnjevanje oz. preseganje pričakovanj kupcev. Naš sistem upravljanja kakovosti je v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001/2015 in certifikatom o tovarniški kontroli proizvodnje (FCP) SIST EN 1090 – 1: 2009 / A1: 2012.