Še več udobja
z dodatno opremo

Modularna zasnova omogoča številne dodatne možnosti. Prilagojene velikosti, velika izbira barv, stranki ZIP roloji in drsne plošče v različnih izvedbah, steklene stene, vgrajene lučke, ogrevanje, glasba.

Drsni paneli

Estetske in funkcionalne drsne plošče zagotavljajo vizualno in sončno zaščito. Plošče lahko namestite v stalen položaj, lahko pa jih premikate glede na želeno senco in zračenje. Kot najbolj primeren material priporočamo les ali aluminij.

Stekleni paneli

Drsne steklene plošče sodobnega videza ponujajo rešitev, kadar želite elegantno zapreti prostor in se zaščititi pred vetrom, ne da bi bili pri tem prikrajšani za razgled.

ZIP Roloji

Drsna stekla, aluminij z lesenimi letvami in vertikalni roloji ZIP so odličen dodatek pri zaščiti pred vremenskimi vplivi.

Roloji nudijo zaščito pred vetrom, dežjem in žuželkami ter omogočajo vizualno zaščito in senco.

Vgrajena LED osvetlitev

LED luči so vgrajene v vrtljive lamele Bioklimatske pergole Agava. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajate glede na vzdušje, kakršnega si ob večerih zaželite.

Ogrevanje

Po zaslugi naših infrardečih grelcev lahko uživate tudi v najbolj hladnih večerih. Grelci so močni in modnega videza ter zagotavljajo zelo močan nastavljiv vir ogrevanja.

Senzorji

Senzorji ščitijo prostor s spreminjanjem nagiba lamele skladno z vremenskimi razmerami. Lamele se samodejno zaprejo v primeru dežja in odprejo v primeru vetra.

Zvočni sistem

Poslušajte glasbo prek zvočnikov, ki so neposredno vgrajeni v pergolo in upravljate glasbo na daljavo prek povezave Bluetooth.

Želite več informacij?

Posvetujte se z našimi svetovalci.

Barvne možnosti

Bioklimatska pergola Agava je na voljo v štirih standardnih barvah (konstrukcija in/ali lamele): Antracitno siva (RAL 7016), Aluminijasta siva (RAL 9006), Bela (RAL 9016) in Grafitno siva (RAL 9016). 

Z doplačilom lahko izbirate med več kot 1600 obstoječimi barvami RAL.

Antracitno siva

RAL 7016

Aluminijasta siva

RAL 9006

Bela

RAL 9016

DB 703

RAL 1000 > RAL 9023

0 +
prisotnost v državah
0 +
certifikatov kakovosti
0 +
let življenjske dobe
0 +
elementov dodatne opreme

Kako do
Bioklimatske
pergole Agava?

Kako do
Bioklimatske
pergole Agava?