S poslovno odličnostjo do zadovoljnih strank

Soltec je srednje veliko podjetje s sedežem v Dobovi v Sloveniji, z več kot 20-letno tradicijo v razvoju in proizvodnji sodobnih senčil, dinamičnih fasad in balkonov. Glavni cilj podjetja Soltec je ustvarjanje inovativnih izdelkov in zagotavljanje maksimalnega bivalnega udobja in energetske učinkovitosti.

Gradimo posebno odgovornost do kupcev, dobaviteljev in poslovnih partnerjev. Naša pričakovanja se uresničujejo s pomočjo visoko usposobljenih, motiviranih in poslovno
usmerjenih zaposlenih, ki upoštevajo temeljna pravna in etična pravila z mislijo na varovanje okolja in trajnostni razvoj.

Smo zanesljiv partner, zmeraj pripravljen na spremembe; naša prednost je sledenje trendom ter hiter odziv na novosti in povpraševanje na trgu.

racunalnik

Poslanstvo, vizija in vrednote

Poslanstvo

Z inovativnimi rešitvami dinamičnih fasad in bioklimatskih pergol zagotavljamo visoko bivalno udobje in sodoben design objektov.

Vizija

Postati želimo najuglednejši ponudnik sodobnih dinamičnih fasadnih ovojev in pergol v Evropi.

Vrednote

ZANESLJIVOST
Z vztrajnostjo in poštenostjo izpolnjujemo vse naše dogovore – brez izgovorov. Na nas se sodelavci in naši partnerji lahko zanesejo.

ODLIČNOST
Skrbimo za odlično osebno počutje in vzdržujemo visok nivo vitalne energije. Nenehno nadgrajujemo svoje znanje in kompetence. Premikamo meje znanega. Vsak od nas
kakovostno in pravočasno opravi svoje delo. Vsi zaposleni skrbimo za kakovost naših izdelkov in storitev ter zadovoljstvo naših kupcev.

INOVATIVNOST
Smo ustvarjalci sprememb in s strastjo razvijamo novosti. S svežimi pristopi utiramo nove poti. V naše izdelke vključujemo sodoben design in skrbimo za funkcionalne rešitve. Vsak od nas prispeva vsaj eno izboljšavo letno.

PARTNERSTVO
Gradimo spoštljive odnose med zaposlenimi in partnerji. Drug drugemu pomagamo. Vsak od nas prevzema osebno odgovornost za lasten uspeh ter za uspeh projekta, oddelka in podjetja.

ZAUPANJE
Smo pošteni drug do drugega. Delamo to, kar mislimo in govorimo. Verjamemo vase, v svoje sodelavce in v svoje partnerje. Verjamemo v naš uspeh. Kupcem stojimo ob strani in z njimi najdemo najboljše rešitve.

Certifikati

Poslovanje podjetja Soltec temelji na uveljavljanju visokih standardov kakovosti:

CERTIFIKAT ISO 90001:2015

CERTIFIKAT VARJENJA

CERTIFIKAT O KONTROLI PROIZVODNJE

Želite več informacij?
Posvetujte se z našimi strokovnjaki.

0 +
zaposlenih
0 +
prisotnost v državah
0 +
predstavitev na sejmih
0 +
let tradicije

Soltec skozi čas

V podjetju Soltec že od leta 1990 dalje razvijamo in proizvajamo učinkovite, estetsko in tehnično dovršene rešitve za dinamične ovoje fasad in senčenje.

2020

Nadstrešek za avto Agava

2019

4000 m2 novih proizvodnih kapacitet

2016

Dinamične fasade: drsni, dvižni, zgibni paneli

2015

Balkonski sistemi

2013

Bioklimatska pergola Agava

1999 

Žaluzije in roloji

Prednosti podjetja Soltec

INOVATIVNOST: nenehno se osredotočamo na razvoj. Smo razvojni strateški partner z visoko fleksibilnostjo in ponudbo nestandardnih rešitev, ki so skladne s tehnološkimi načrti in zahtevami projekta naših strank.

LASTNA PROIZVODNJA: naša glavna prednost so razvojno in tehnološko napredni procesi, ki nam zagotavljajo hitre in odgovorne rešitve za naše kupce.

UPRAVLJANJE KAKOVOSTI: ključno vodilo upravljanja kakovosti je nenehno izboljševanje naših izdelkov, storitev in procesov ter izpolnjevanje oz. preseganje pričakovanj kupcev. Naš sistem upravljanja kakovosti je v skladu z mednarodnim standardom ISO 9001/2015.